Vind 1 års forbrug af vaskeark fra LastObject!

(12 pakker til en værdi af 2388 kr.)


Deltag i dag - så giver vi dit næste års tøjvask, hvis du vinder!

Hvad er vaskeark fra LastObject?

  • Nemt og kompakt

    Vaskeark er den nye og simple måde at vaske tøj på. Det er supernemt: Bare smid et ark i vaskemaskinen direkte sammen med dit tøj. Og så er der en kæmpe bonus i, at de ikke fylder så meget som traditionelle beholdere, så du får mere skabsplads.

  • Skånsomt og bedre for miljøet

    Vores vaskeark adskiller sig fra meget andet vaskemiddel ved at der er undladt skadelige kemikalier, sulfater, parfume og store plastikbeholdere. Vores ark er allergivenlige, skånsomme mod hud og miljø, og leveres i genanvendelige papæsker. At skifte til vaskeark er et af de bedste og nemmeste skridt, du kan tage for at beskytte vores verdenshave og planeten.

  • Hvorfor skifte fra traditionelle midler?

    Selv hvis du vælger et andet vaskemiddel i pulverform, vejer det næsten 3 gange mere for det samme antal vaske, hvilket gør det tungere at transportere og udleder flere CO2-emissioner. Vores ark er lette og koncentrerede, hvilket reducerer emissionerne. Derudover er vores ark doseret på forhånd, for at undgå spild.

Se hvor nemt det er!

Du kan vinde et års forbrug af vores vaskeark. Se videoen, og find ud af hvor fantastisk nemt det er at bruge, samtidig med det er godt for miljøet!

Du kan vinde et års forbrug af vores vaskeark. Se videoen, og find ud af hvor fantastisk nemt det er at bruge, samtidig med det er godt for miljøet!